בבקשה עזרה בשפה קלה!!!!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/10/2007 | 17:35 | מאת: נועם

שלום ד"ר אני ירשום פה את התוצאות ותנסי להסביר לי בבקשה. דלתואיד דו צדדית,ביצפס,טריצפס וFDI משמאל-אין פעילות ספונטנית,בהפעלה ריבוי יחידות קטנות ומשך קצר וגיוס מוקדם. בידקת הולוכות: יד שמאל:אקסילריס-במרחק 16.5 ס"מ מ-ERB הולכה מוטורית בגדר הנורמה. סיכום:1.הולכה באקסילריס משמאל בגדר הנורמה. 2.בבדיקת מחט התקבלה תבנית מיופטית. יש להשלים בירור בחשד למיופטיה???? עכשיו אני ירשום את כל מה שבאנגלית ולא מובן בכלל.. lat SD (ms) 3.7 left axillary pos. 1-axilla Amp SD

20/10/2007 | 19:08 | מאת:

שלום רב בבדיקת EMG מבררים תיפקוד עצב ושריר , בבדיקה שלך העצב תקין והשריר עובד לא טוב , לכן יש גיוס יחידות קטנות וחשש למחלת שריר או מיופטיה . צריך לחזור לרופא המטפל ששלח לבדיקה ולברר את ההמשך של הבירור . כל טוב