"נמלים"על עור הפנים סביב האף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

15/10/2007 | 13:57 | מאת: שני

בחודש 08/2007 טיפלתי בשיניים קידמיות עיליונות.ע6 סה"כ-סתימות רגילות עם זריקות. ונכון להיום אני חשה מין תחושה של נימול על עור הפנים.זה מתחיל במהלך הבוקר כאשר אני קמה.ואז זה בא בגלים.ומתעצם בשעות הערב. מה זה?יכול להיות זאת מתוצאת הזריקות? או שזה משהו אחר? האם זה עובר?

19/10/2007 | 09:03 | מאת:

שלום לך אם זה מפריע וממשיך תגשי לנוירולוג לבדיקה . זריקות ההרדמה יכולות לפגוע חלקים מסויימים לש עצבים שמעצבבים פנים אך בד"כ הכל חולף עם ההרדמה . אם יש פגיעה ממשית ההפרעה יכולה להמשיך חודשים . כל טוב

06/11/2007 | 14:42 | מאת: שני

קודם כל תודה על התגובה. אכן היתי אצל נירולוג.הוא בדק אותי.לא מצא כלום.ואמר שזה צריך לעבור .רק מתי..? אם את אומרת שזה יכול לקחת חודשים זה מאוד מבעס