פוסט מחלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

11/10/2007 | 16:07 | מאת: יש

בילדותי נפגעתי בפוליו הושפזתי בבית חולים בסיכום מחלה צויין החזרים ירודים בשרירים וחום אך לא צויין בסיכום המחלה פוליו. כשהשתחררתי ההחזרים צויינו חזרו אך במשך זמן נותרתי עם צליעה שחלפה החלמתי לאחר כ 40 שנים התחילו בעיות אורטופדיות הגבלה בתנועות גב וצוואר לאחר בדיקות התגלה פרתס התקצרות רגל בעיות וניוונים בין המפרקים ברצוני לברר מאחר ואין לי רישומים רפואיים על מחלת הפוליו איזה בדיקה מבצעים לגלות אם הבעיות הם כתוצאה פוסט פוליו

18/10/2007 | 07:36 | מאת:

שלום רב צריך לגשת לנוירולוג מומחה במחלות שריר ועצב , ולבצע בדיקת EMG כל טוב