רעד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

09/10/2007 | 05:51 | מאת: רוניתיונה

מזה מספר ימים אני סובלת מרעד פנימי. הרעד אינו ניכר כלפי חוץ אבל התחושה היא כאילו עובר בי זרם או כאילו יש לי צמרמורת קלה. רופא המשפחה טוען שאין לו הסבר לדבר ועלי לחכות ולראות אם זה זמני או יעבור באופן עצמאי. הדבר מטריד מאוד האם תוכלו לעזור לי?

09/10/2007 | 05:55 | מאת: רוניתיונה

שכחתי לציין שאני בת 54 . מטופלת עם נורמיטן 25 מג ללחץ דם. וללא מחלות אחרות

18/10/2007 | 07:13 | מאת:

שלום רב נוירולוג צריך לבדוק אותך ולהתרשם מסימנים אחרים שלא מרגישים , כדי לאבחן נכון . חוץ למחלות נוירולוגיות ,צריך לשלול סיבות אחרות לרעד כמו עלית הורמון הטירויד ודופק לב דברים שבשליטת רופא המשפחה . רמת המתח וחרדה גם חשובים . כל טוב