לחץ בראש + סחרחורת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

06/10/2007 | 22:34 | מאת: ערן

אני בן 27 מצב בריאותי מאוזן - לפני כשבוע החלתי לחוש בלחץ בראש מלווה בלחץ באיזור המצח והאף+כאב בצוואר + סחרחורת מדי פעם ובחילה קלה + טשטוש ראיה רופא המשפחה טוען שמדובר בחולשה ושזה יעבור אולם עבר כשבוע ואני עדיין חש בכך חשוב להדגיש שזו פעם ראשונה שאני סובל מכך - בעבר סבלתי מכאבי ראש שהיו קצרים ונעלמו לאחר יום אני לא מסוגל לתפקד כרגיל ובמיוחד בישיבה מול מחשב אני חש בסחרחורת אשמח לחוות דעת

15/10/2007 | 05:55 | מאת:

שלום רב אם תופעות אלה לא חולפות תוך ימים צריך לגשת להבדק על ידי פנימאי ונוירולוג . יש מחלות ויראליות שיכולות להתנהג כך לזמן קצר , אך רצוי להפחיט עבודה ולנוח , לבצע בדיקות דם ומעקב חום , עם תזונה קלה בהתאם להרגשה . כל טוב