לחץ וזיכרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

06/10/2007 | 15:41 | מאת: לופו

שלום רציתי לדעת אם בגלל לחצים יכול להיות הרגשה של בעיות זיכרון וגם היה לי בעבר הרגשה של ניתוק לשניות אחדות גם רציתי לדעת אם את עובדת גם באופן פרטי כמו קופת חולים כדי שאוכל להתייעץ איתך תודה מראש לופו

06/10/2007 | 16:00 | מאת: רציתי להוסיף

רציתי רק להוסיף שבזמן הזה היה לי גם עור יבש ושאני בן 36

13/10/2007 | 13:28 | מאת: לופו

יש לי גם לפעמים הבזקי אור שעולים למעלה ונעלמים לגבי הניתוק זה הפסיק

15/10/2007 | 05:52 | מאת:

שלום רב לחצים נפשיים ומתח פוגעיים באופן הדרגתי ביכולת ריכוז ובקשב, בשינה ובדרך זו שוב בריכוז ובזיכרון לתווח הקצר , הרבה פעמים אנשים בחרדה מרגישים פחות מולצחים בעבודה ופחות זוכרים , לא מדובר במחלת זיכרון אלה בתוצאה של "התעסקות " של המוח עם הרבה דברים שמטרידים אותם , אך הם חשים ירידה בזיכרון . כדי לשמור על יכולת ריכוז טובה זה חשוב לישון טוב (גם עם כדורים! ) , לטפל בחרדות ודיכאון , (גם עם כדורים !), להיות מאוזן בתזונה ופעילות גופנית . אני עובדת בבית חולים , בקופות ופרטי כל טוב