תחושת שריפה ונימול בצד שמאל של הפנים והראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

06/10/2007 | 11:01 | מאת: דואגת

דר' נכבדה. זה שבוע ימים שיש לי תחושת נימול ושריפה המתחלפת לסירוגין בין הקרקפת סביב האוזן הפנים מעט בצוואר וחוזר בחזרה. מן לחץ כזה. זה לא כאב בלתי ניתן לסבל אבל זה בהחלט הורס את שגרת היום. עלי לציין שהצוואר מעט תפוס. ניסיתי לקחת אופטלגין/אדוויל אבל כלום לא עוזר. אפילו במגע יד יש תחושה. האם זה קשור למוח או למערכת העצבים? אני חוששת מהגרוע מכל אנא עני לי בהקדם, ומה המלצתך. בכבוד רב הדואגת

09/10/2007 | 11:12 | מאת: בחורה

15/10/2007 | 05:46 | מאת:

שלום רב התופעה נובעת מלחץ חוליות הצוואר על השורשים העצביים שמספקים את האיזור קרוב לודאי , תופעה שמקורה לא במוח אלה בשלד של הצוואר הגבוע , צריך להבדק תמיד , לשנות תנוחה אם את יושבת הרבה, להתחיל בשיחרור האיזור עם תרגילי התעמלות קלים , שחיה , מסג , להמנע ממאמצים פיזיים , לתת לאיזור לנוח ולחזור לעצמו . משחררי שרירים עוזרים יותר מאשר תרופות נגד כאבים . כל טוב