עקצוצים בידים לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

04/10/2007 | 11:07 | מאת: אבי

ברכיבה על אופנים קיבלתי מכה בראש מענף עץ. למזלי במהירות נמוכה וחבשתי קסדה. כתוצאה נפלתי לאחור. יש מעט כאבים באזור העורף,אך התופעה המדאיגה היא עקצוצים ב2 הידים כ5 ס"מ מתחת למרפק ועד לקצות האצבעות, במיוחד ביד שמאל. ממה זה נובע? האם יש צורך בבדיקה או שמנוחה מספיקה?

07/10/2007 | 10:59 | מאת: ר

תבקש לעבור בדיקה בצוואר .אני ממכה כזו שהראש הלך אחרוה עברתי ניתוח קיבוע צווארי . מקווה שזה לא מה שיקרה לך אבל בכל מקרה לקח לרופאים המון זמן לחשוב ממה נובעות עיקצוצי הידים . אז לטובתך בקש א מ ריי צווארי . ושלא תדע מצרות . כל טוב

30/01/2008 | 13:11 | מאת: לואיזה

אני סובלת מספר חודשים מעקצוצים באצבעות ידי והידים נרדמות לסרוגין. לאחר תנועות שפשוף כפות הידים זה נעלם. התופעה נמשכת מספר דקות בתדירות לא קבועה אבל מספר פעמים ביום ולא מתוך קור. אודה לכם על תשובתכם לואיזה

14/10/2007 | 19:37 | מאת:

שלום רב אני מאמינה שמאז הכל עבר אך אם לא יש מקום להבדק נוירולוגית , EMG מתבצע לאחר 10-14 יום לאחר הטראומה כמו כן יש לשקול הדמיה של ע'ש הצווארי , כל טוב