תחושות בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

03/10/2007 | 10:45 | מאת: דנה

שלום, אני בת 34, בריאה. מאז ומתמיד היו לי תופעות של קפיצות בכל מיני מקומות בגוף, לסרוגין, אחת לכמה חודשים או שנים אפילו, אך לא דבר שאחרים ראו אלא רק אני הרגשתי בכך,כלומר לא מדובר בתנועות של ממש אל קפיצות בדומה למה שיש להרבה אנשים בעפעפיים למשל. מעולם לא בדקתי את זה אל רופא. לאחרונה, מזה כמה חודשים, אני פחות סובלת מהתופעת הנ"ל, ואנני יודעת אם יש קשר אבל בכל אופן אני חשה מדי פעם (לעתים רחוקות) תחושות מעין משב של רוח על היד או על הרגל, מעין צמרמורת או כמו מגע של נוצה על היד או כמו נמלה הולכת. האם זה צריך להדאיג אותי? ללכת לרופא? תודה רבה,מראש וחג שמח

08/10/2007 | 05:41 | מאת:

לום רב לדעתי כל תופעה מוזרה ולא נוחה בגוף צריך לבדוק באופן בסיסי כדי לשלול בעיות שיכולות להחמיר אם הזמן . לגבי תחושות ושרירים לפעמים מדובר רק בחוסר מיקרואלמנטים מסויימים או בצורת חיים לא מאוזנת מבחינת תזונה ופעילות גופנית . לכן בדיקת דם כללית כולל מלחים והורמונים ובדיקה של רופא מטפל יכולים לספק את הצורך ולתת תשובות . כל טוב