דמעת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/09/2007 | 11:01 | מאת: ירון

היי מזה תקופה יש לי דמעות רבות בעיניים, לא כל היום, אבל הרבה בצורה משמעותית. כמו-כן אני מרגיש שהעיניים כבדות ועייפות כאילו לא ישנתי המון זמן גם לאחר הקימה בבוקר. בנוסף אני גם עייף לעיתים קרובות. רציתי לדעת, האם תהליכים בראש יכולים לגרום לתסמינים כאלה? האם תסמינים כאלה יכולים להופיע בשל לחץ תוך עייני מוגבר בגלל הסיבה שפרטתי ? האם בדיקת לחץ בעיניים ובדיקת עיניים יכולה לשלול או לתמוך בוודאות תהליך כזה? אודה לכם על התייחסות עניינית

05/10/2007 | 16:45 | מאת: ד"ר מריאטה אנקה

שלום רב יש צורך בבדיקת עיניים בלבד , ובפראט בדיקת פתיחות התעלות הדמעות , אין כל קשר עם תהליכים תוך מוחיים כל טוב