נקודות בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

28/09/2007 | 11:12 | מאת: חסוי

יש לי כמה נקודות בראש שגורמות לי לתחושה לא טובה שאני לוחץ עליהם הם כואבות, הנקודות הם : שניים מהם בצידי המצח העליונה איפה שמתחיל השערות. שניים מהם הם בחלקת האמצעי של הקרקפת כמה ס"מ מעל האוזניים. רופא המשפחה אמר שאלו סיבים ואין מה לעשות!! רציתי לדעת אם באמת אין מה לעשות? ורציתי לגעת מה גורם לסיבים האלו לכאוב???

05/10/2007 | 16:21 | מאת:

שלום רב לא ברור לי מה כואב, אני ממליצה לגשת לרופא עור ולברר את הקרקפת כדי לשלות בעיות תתעוריות מקומיות כל טוב