נוירולוג מומחה למיגרנות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/09/2007 | 17:13 | מאת: דוד

שלום רב, לאחרונה (יותר מחצי שנה אחרונה) תדירות מתקפי המיגרנה גברה. קבלתי טיפול תרופתי IMITREX 50MG אשר עזרו לאחר זמן מה... רציתי לדעת האם ידוע לכם על רופא מומחה (רצוי פרופסור) שיכול לטפל באופן פרטי. פשוט נמאס מהטלטלה בין רופא לרופא...

05/10/2007 | 15:53 | מאת:

שלום רב רוב הנוירולגוים מטפלים במיגרנה ודי טוב , יחד עם זה יש ברוב המרכזים הרפואיים במרכז הארץ מרפאות לכאבי ראש , באיכילוב (ד"ר מוסק ), בתל השומר , בבילינסן(פרופ קוריצקי ) ובכפר סבא (ד"ר הרינג)ואחרים לא תמיד חייבים פרופסורים בשביל לקבל הטפול הנכון או הטוב ביותר כל טוב

29/10/2007 | 17:29 | מאת: שלי

שלום שמי ליאת אני בת 26, אני סובלת זה 10 שנים ממיגרנות אך בשלוש שנים האחרונות בתדירות גבוהה מאד 11 לחודש אני עורכת יומן מיגרנות , הלכתי לנוירולוג והוא הציע לי לקחת טופומקס 25 מ''ג , לא עזר לי ניסיתי מספר חודשים , אני משתמשת ברילרט 40 כשיש לי מיגרנה אני לוקחת בממוצע 10 לחודש , אני חסרת אונים ומיואשת הייתי מעונינת להגיע לרופא מומחה שיתן לי תרופה משהו העיקר לצאת מהמיגרנות המשתקות האלה , תודה רבה שלי.

10/01/2008 | 15:30 | מאת: רויטל

שלום, אני סובלת ממיגרנות כבר 9 שנים(לאחר הולדת הבת הגדולה שלי) אשמח לקבל מידע על טיפול טבעי או רופא שיכול לעזור לי בנושא הנ"ל תודה רבה