אהיה אסיר תודה לתרגום הבחנת EMG למילים פשוטות:

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/09/2007 | 00:03 | מאת: סימון

פולינוירורדיקולופטיה סנסורי-מוטורית אקסונאלית בדרגה חמורה עם בלוק הולכה מלא לעצבי הטיביאליס והפרונאליס הימני.

05/10/2007 | 15:20 | מאת:

שלום רב מדובר במחלה בלתי הפיכה עם פגיעה במבנה העמוק (אקסון )של עצבים המוליכים תחושה ופעילות שרירית וחסימה מלאה של ההולכה העצבית(פגיעה חמורה במעתפת של העצב , מאלין ) ב2 העצבים של הרגל ימין האחראיים לתנועות כ. הרגל בעיקר , צריך לגשת לנוירולוג ולברר את סיבות המחלה במטרה לעצור או למנוע הדרדרות כל טוב