טיפול בדיסקינזיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/09/2007 | 07:34 | מאת: אסתר

אובחנתי כסובלת מדיסקינזיה (מתבטא ברעד בפה) בעקבות טיפול בתרופה פסיכיאטרית מסוג "סוליאן" הנוירולוג נתן לי טיפול ב xenazine במשך מספר שבועות שלא הועיל כלל. שאלותיי : 1. האם יש תרופות נוספות שיוכלו לשפר את מצבי ? 2. שמעתי על טיפול בהזרקת בוטוקס לשיפור המצב - עד כה טיפול זה מומלץ ? 3. איזה עוד טיפולים באים בחשבון ? תודה

28/09/2007 | 03:46 | מאת:

שלום רב הטיפול המועדף בדיקונזיה מסוג TARDIVE , על רקע תרופתי הנו קסנזין , ואפשר לעלות מינון אם אין עדיין תגובה . בנוסף אפשר להפסיק ולהחליף טיפול הפסיכיאטרי שגרם לכך . לגבי בוטוקס ניתן להזריק לגפיים , צוואר ופנים אך פחות לתנועות הפה עקב תופעות לוואי . כל טוב