רטט ברגל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/09/2007 | 15:59 | מאת: אולגה

שלום רב, בן 3 חודשים כמעט,נולד בלידה רגילה בשבוע 37. תקופת הריון היתה קשה והיה לי לחץ דם גבווה וסכרת. כמו התינוק ואני היינו בבית חולים במשך שבוע לאחר הלידה כיון שרמת הסוכר לא היתה יציבה אצלו. שמתי לב מהתחלה שיש לו רטט ברגל השמאלית. כל פעם שאני משנה את מצבו כגון מחליפה תיתול או מרימה או מניקה או שמה בעגלה או אפילו סתם ככה יש לו רטט (הרגל רועדת) ברגל באופן די תדיר,וזה נורא מדאיג אותי. רציתי לברר האם יש סיבה לדאגה? או שזה דבר חולף?

18/09/2007 | 09:11 | מאת:

שלום לך וחג שמח דעתי שצריך לקחת את התינוק לבדיקה של רופא ילדים ונוירולוג ילדים בהקדם , רעד ברגל יכול להגרם מסיבות מרובות בין השער בשל סוכר לא מאוזן בזמן קפיצות או נפילות סוכר שגורמות הפרעה חשמלית מוחית . כל טוב