SPECT

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/09/2007 | 11:34 | מאת: טל

שלום עשיתי בדיקת SPECT ואלה התוצאות מודגמת ירידה לא ניכרת וסימטרית בקליטה עד כ 2 סטיות תקן באונות הפרונטליות באספקט האינפריורי באזורים 12 11 על שם ברודמן וכן ירידה בקליטה טמפורלית בעיקר באזורים 38 כאמור הירידה בקליטה איננה ניכרת וסימטרית לסיכום ירידה לא ניכרת בקליטה סימטרית באספקט האינפריורי של האונות הפרונטליות ובאונות הטמפורליות השאלה שלי אם זה יכול להיות מהיצרות עורקים

18/09/2007 | 08:58 | מאת:

שלום רב ושנה טובה לא סביר שהיצרות עורקים שווה וכוללת טריטוריה של מספר כלי דם , מימצא מסוג זה יכול להיות ניווני או מבני , ללא משמאות אבחנתית . כרגיל חייבים לדעת מה השאלה ומה המימצאים הקליניים שבעקבותם נשלחת לבדיקה . רק הבדיקה ללא קורלציה קלינית חסרת משמאות . כל טוב