שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/08/2007 | 19:29 | מאת: אבי

שלום עשיתי בדיקת MRI ורציתי לדעת אם מהתשובות אפשר ליקבוע שאין לי סתימה חלקית בכלי הדם המוחיים אלה התשובות הבדיקה בוצעה בטכניכה T1 T2 FLAIR DWI ממצאים מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה מבנה גומה אחורית תקינים חדרי המוח ציסטרנות וחריצים תקינים ללא עדות למוקדי אות חריג מפרנכימת המוח קורפוס קלוזום תקין לאחר הזרקת גדוליניום אין עדות להאדרה פטולוגית או לממצא פוקלי אות זרימה תקין מכלי הדם התוך גולגולתיים וללא עדות לממצאים אקסטרא קרניאליים ללא עדות להגבלה ב DWI

25/08/2007 | 22:08 | מאת:

שלום רב הבדיקה תקינה לחלוטין , אין כל חשד לסתימות בכלי הדם שניתנים לראות בבדיקה . לא לשכוח שכל בדיקה מוגבלת למספר רקמות ולגודל מסויים למימצא , אין בדיקה אבסולוטית אך הבדיקה הזו מספיק טובה לשלול בעיות משמאותיות בכלי הדם וברקמת המוח . כל טוב