"קפיצות" של העפעף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/08/2007 | 15:55 | מאת: אתי

שלום בחודשים האחרונים קיימת אצלי תופעה בעפעף שמאל מידי כמה שניות של "קפיצות" בשריר. הדבר מפריע לי מאוד. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות ? תודה

25/08/2007 | 22:00 | מאת:

שלום רב אם התופעה ממישכה יש לגשת לנוירולוג לבדיקה , יש טיפול תרופתי והזרקת בוטולינום לשריר לפי הצורך . מדובר בכיווץ לא רצוני של השריר ממוקר בד"כ מוחי ,המצביע על הפרעה תפקודית של מסלול מוחי ולא על בעיות אחרות . מצבי מתח ועייפות מחמירות את התופעה . כל טוב

19/09/2007 | 15:39 | מאת: אתי

האם את יכולה בבקשה להסביר בקצרה מה זה: הפרעה תפקודית של מסלול מוחי תודה