אירוע מוחי וטיסה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/08/2007 | 16:25 | מאת: אורית

אני בת 28 וביום שבת היו לי תסמינים של ארוע מוחי- טשטוש ראייה, יד שמאל והחלק השמאלי של הפנים שלי נרדמו וכאבי ראש חזקים. הייתי מאושפזת יום אחד ויש חשש לאירוע מוחי או למשהו מולד. אני אמורה לעשות MRI בקרוב. הבעיה שלי היא שאני אמורה לטוס ליוון עוד כשבוע וחצי. מה לעשות? האם יש סיכון מסויים?

25/08/2007 | 10:30 | מאת:

שלום רב סיפורך מתאים למיגרנה קשה ולא לאירוע , בכל זות הייתי ממליצה לקבל מניעה עם אספירין ומכיוון שטיסה ליוון קצרה אין לדעתי בעיה , תרגישי טוב ,