לחצים בראש טשטוש מידי פעם וחוסר איזון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/08/2007 | 12:21 | מאת: דלית

שלום, מזה כשבוע אני סובלת מלחצים בראש המתמקדים באיזור העיניים גשר האף בקודקוד, רקות וגם לחץ ונסתמות לי האוזניים בנסיעה. מידי פעם החלץ בעיניים גורם לטישטוש שעובור אחרי כ30 שניות. לפעמים ישנה תחושת נימול קצרה וחלשה בפנים. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון מאחר וחשבתי שזה אולי קשור בסינוסים אך לאחר בדיקה וצילום - אין כנראה בעיה בסינוסים. הייתי גם אצל רופא עיניים וגם הוא לא רואה משהו חריג. אציין כי יש לי ברזל ו Ferritin ו B12 נמוכים והרופאים חושבים שזו הסיבה. אני תוהה באם יש צורך אולי בבירור נירולגי? בחודש הבא אני טסה לארה"ב ואני חוששת מהלחצים הנוספים שיהיו בטיסה. חוסר הוודאות ממה נגרמים הלחצים הללו קצת מפחיד....

25/08/2007 | 10:34 | מאת:

שלום רב כן לדעתי יש מקום לבדיקה נוירולוגית זריזה ובירור בסיסי כולל הדמיה של הראש והסינוסים לפני נסיעה לחול . כל טוב