שאלה בקשר לנורולוג

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/08/2007 | 18:09 | מאת: דניאל

יש לי מחר פגישה עם נורולוג עקב תאונת דרכים וכאבי ראש כמו שבחיים לא היו לי... אני עובד במחשבים, ואני כל בוקר בא לעבודה עם כאב ראש חזק מאוד והמסכים בעבודה הורגים אותי יותר אבל ממש (אני בלי הגזמה על 4 כדורים כל בוקר ושום דבר, ו2 ליטר מים וממש כלום, בחיים לא חוויתי כאב ראש מסוג זה. אני בקושי מסוגל להסתכל לאנשים בעיניים כי אני לא יכול להרים את הראש יותר מידיי כי הוא מתחיל לכאוב) השאלה שלי כזאת - הנורולוג שהוא נחשב לרופא מומחה, רשאי לתת ימי מחלה מהעבודה? מכיוון שאני לא רוצה סתם להיות מטורטר וללכת גם לרופא משפחה וגם לנרולוג ואולי אפשר לפתור את זה פשוט אצל נורולוג וזהו? הבעיה היא שאני השתחררתי מצה"ל לפני חודש, וכפי שיודעים הרופאים בצה"ל לא כ"כ מאמינים ל"מטופלים" בצה"ל כיום עקב הריבוי ג' שהחיילים מחפשים פשוט אני כבר לא זוכר איך כל הקטע פה באזרחות הולך. מה הפרוצדורה של הימי מחלה, בגלל שאני חושב שהפעם אני באמת באמת זקוק לזה בגלל הצורת עבודה שאני עובד והשימוש במכשירים שגורמים לכאב ראש והכל.

24/08/2007 | 21:50 | מאת:

שלום רב כל רופא כולל הנוירולוג יכול לתת חופש מחלה לכן לא צריכה להיות כל בעיה .אתה עמור לקבל טיפול תרופתי והמלצות להפחתת שעות העבודה לפי מצבך עד לשיפור בכאבי הראש, בהצלחה

25/10/2008 | 20:42 | מאת: תמר

ערב טוב, אני בת 52 יש לי אחות תאומה. מזה כארבע שנים איבדנו את חוש הטעם והריח. מידי פעם זה חוזר אלינו אבל מאוד מינורי. אחותי בעצת רופא מומחה עברה ניתוח פוליפים אבל לצערנו גם זה לא הועיל. היא ביקרה גם אצל נורולוג. אתמול כשביקרנו אצל רופא בעניין אחר, שהוא גם מנהל את אחת מקופות החולים בעיר תל-אביב, הוא הציע לנו לשוב לרופא נורולוג מומחה בנושא כי אין לו ספק שזה בר טיפול. האם תוכלו לתת לנו המלצתכם. שבוע טוב, תמר