סחרחורות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/08/2007 | 18:19 | מאת: רחל

אני בן 63 , בריא בד"כ, עובד ופעיל ברוב שעות היום. לאחרונה סובל מסחרחורת של כמה רגעים, מלווה בחולשה וחיוורון. הדבר קרה לי לפני שנה ובבדיקות CT לא נמצא דבר. גם בבדיקת רופא אף אוזן גרון לא נמצא דבר. לחץ הדם תקין ואני נוטל תרופות לאיזון הכולסטרול ודילול הדם. רופאת המשפחה אינה מוצאת הסבר לכך והיא הפנתה אותי לנוירולוג לבדיקת CT חוזרת. מה עלי לעשות?

24/08/2007 | 20:32 | מאת:

שלום רב לפי הסיפור איני חושבת שהבעיה נוירולוגית או CT נוסף עמור לעזור .חולשה כללית עם חיוורון על רקע סיחרור קצר מקורו בד"כ בהפרעות קצב לב ולא במוח , הייתי ממליצה הולטר אקג ובדיקה פנימית טובה לפני לחזור לנוירולוג . כל טוב