החלמה אחרי הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/08/2007 | 16:44 | מאת: לי

שלום לדר'! אני בת 31 וחליתי בהרפס זוסטר לפני חודשיים. הפריחה הייתה מועטה(3-4פצעונים) מתחת ליד לכיוון הגב, אבל הכאבים היו חזקים מאוד. טופלתי באציקלו -וי , ולאחר שבועיים הכאבים נחלשו ואחרי זה נעלמו וגם הפריחה. התחושה התחילה לחזור באותו איזור וכביכול הכל עבר. לפני כמה ימים (חודשיים מאז שחליתי) התחלתי להרגיש אי נעימות, מתיחות וכאב עמום באותו המקום. אני פוחדת שזה לא יתפרץ שוב? האם זה נורמלי שכאב מסוג זה יכול לחזור או שזה מצביע על בעיה ? מתי מחלימים סופית מהמחלה הזו? ועוד : האם יכולה להיות השפעה של טיפול להסרת שיער בקרן אור בבית השחי שעשיתי לפני כמה ימים על חזרתו של הכאב? מודה מראש על תשובתך.

24/08/2007 | 20:33 | מאת:

שלום רב פגיעה העצבית של הזוסטר גורמת לכאב עצבי או נוירלגי שיכול להמשיך חודשים , או לעבור ולחזור , אך לפי סיפורך הכאב החדש שונה הנו עמום וזה יכול להגרם עקב גירוי נוסף של העצבים של האיזור , רצוי מעקב כל טוב