כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/08/2007 | 19:24 | מאת: רונית

שלום רב, אני בת 36 בריאה בד"כ. מאז הלידה השלישית כ-2.4 ש' התחלתי לסבול מכאבי ראש בערך אחת לשבועיים. מתחילים מאחורי האזניים , בד"כ בצד ימין ועולים לרקה. הכאב בינוני ודבר מעניין נוסף בד"כ תוקף אותי בסוף שבוע (יום ד'/ה'/ו/שבת) בדיקות דם שעשיתי הראו מעט חוסר ברזל, לחץ דם 90/60. אני משתדלת לשתות כ1 ליטר ואם אני לא שותה אחרי כמה ימים כאלה מגיע כאב הראש, (פעם לא הייתי מרבה בשתיה ובקושי הייתי סובלת מכאבי ראש אולי 3 פעמים בשנה). מה קורה לי? תודה

24/08/2007 | 16:48 | מאת:

שלום רב ראשית כל כאב ראש מטריד ולא אופייני רצוי לבדוק עד הסוף כולל נוירולוג והדמיה של הראש . אם הכל בסדר נישאר לנו לאבחן האם מדובר בכאב התקפי או כרוני על רקע מיגרנוטי או לוחץ ולטפל בו נכון , עם צורת חיים נכונה (אוכל מסודר, שינה , פעילות גופנית ) להמנע מחסך שינה ועצבנות יתר , ולהשתמש בטיפול תרופתי מתאים . כל טוב