זריקות קופקסון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

14/08/2007 | 23:37 | מאת: א.ל.

שלום ד"ר 2 שאלות: בבדיקת אם.אר.איי. לאחר דלקת בעצב הראייה מוקדים פתלוגיים של נגעים המעידים על ms כמו כן תוצאה של lp חיובית. אני בת 45 לאחר התקף שני בהפרש של 10 שנים. א. האם לדעתך זה טרשת נפוצה בודאות ? ב. קיבלתי המלצה לקופקסון בזריקות - היכן בגוף מזריקים ? האם יש תןפעות לואי ? תודה

18/08/2007 | 22:35 | מאת:

שלום רב לגבי כל השאלות קשורות לטיפול את צריכה את המטפל שלך בנוכחות 2 התקפים באיזורי גוף שונים ב10 שנים , נגעיים בהדמיה מתאימים למחלה דמיאלינטיבית ומימצה בנוזל ספינלי עם אוליגוקלונליים חיוביים , יש חשד רצוני למחלה . כל טוב