סי-טי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

13/08/2007 | 22:58 | מאת: יקי

שלום רב בבדיקת סי-טי מח - ראש עם חומר ניגוד נכתב - לסיכום : אטרופיה קלה מוחית היקפית. מה זה אומר ? ראוי להדגיש כי נשלחתי לבדיקה בעקבות סחרחורות וטישטוש . האם יש קשר בין הסחרחורות לממצא? בברכה יקי

15/08/2007 | 17:24 | מאת: יהושע לוי

שלום וברכה! עשיתי בדיקת C.T. באופן כללי תוצאות טובות בסיכום מופיע שינויים מיקרואנגיופתיים קלים אודה לכב' אם אקבל הסבר. גילי 72. בתודה וברגשי כבוד יהושע

19/08/2007 | 23:44 | מאת: יהושע לוי

לד"ר מריאטה, אבקש להודות לך על תשובתך לגבי בדיקת ה- C.T. בברכה ושוב תודה יהושע לוי

18/08/2007 | 18:53 | מאת:

שלום רב אין כל קשר , זה דוגמה של התלהבות מבדיקות מיותרות למטרה , לא יודעים מה להפש ומוצאים דברים לא קשורים לבעיה אך מטרידים . מבנה של מוח בראי יכול לתת תמונה של אטרופיה גם ללא כל חשש למחלות . כל טוב .