מה לעשות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

07/08/2007 | 17:37 | מאת: שוקי

אני סובל כשנה מקפיצות בשרירים ללא חולשה מתאמן בחדר קושר 4 חודשים צועד 2.5 קמ .ביצעתי כמה EMG כולם הראו אותו דבר אך הפענוח שונה .לפני 5 חודשים ביצעתי EMG אצל אחד הרופאים הבכירים בתחום motor conductuon studies in the left leg AND arm show makeedly reduced amplitue in the peroneal nerv with slow cv the tubial nerv show borderline amplitud with slow cv senaory counduction studues are normalun all nervs test conclusion : chronic neruogenic chang with out conduction blocks AND with normal sensory condukction these findings are consistent wuth motor neuroninopaty יש לציין שאני סובל מ 2 פריצות דיסק L4.5 L5S1 הרופא בתום הבדיקה הרגיע אותי ואמר שזה לא ALS ושאחיה את חיי רגיל הוא לא התיחס לקפיצות בשרירים מה דעתך על הבדיקה הנל תודה רבה

10/08/2007 | 20:13 | מאת:

שלום רב יש קפיצות שרירים או פסיקולציות פיזיולוגיות לאחר פעילות גופנית אינטנסיבית בעיקר למישלא היה רגיל קודם . לפי בדיקת אמג מדובר בפגיעה עצבית מוטורית ב2 העצבים של הרגליים , רצוי להשלים בדיקת ידיים ולברר סיבות לנוירופטיה , כאשר המב שונה מALS . כל טוב