מה קורה לי?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

06/08/2007 | 01:51 | מאת: הצילו

שלום לפני כשלוש שנים לילה אחד מאוחר ישבתי וקראתי ספר ופתאום הרגשתי מכה חזקה בראש ללא שמשהו הכה אותי. ובמשך כמה דקות היתה לי חוויה מאוד מורטת עצבים שאני חי אותה כאילו שוב ושוב מדי פעם, לאחר אותו ארוע במשך שנה וחצי היה לי קשה להוציא מילים בצורה נורמלית ועד עכשיו הפעילות הקוגנטיבית שלי לוקה בחסר, אנא עזרו לי, מה קרה לי אותו לילה? האם יכול להיות שמדובר היה בשבץ ח"ו ? ומה אני יכול לעשות כדי לשפר את המצב? תודה

10/08/2007 | 18:47 | מאת:

שלום רב אני לא מבינה למה לחכות 3 שנים כדי לשאול שאלות אלה !? כמו שאז אם עדיין יש סימנים של הפרעה בתפקוד צריך להבדק על ידי נויורולוג ולברר האם יש פגיעה אורגנית . כאבי ראש חזקים מתרחשים מסיבות מרובות בין השער מדימומים מוחיים גם כן , שיכולים להיספג אך גם להשאיר סימנים קליניים ובהדמיה מוחית . כל טוב