דקירות בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

05/08/2007 | 12:49 | מאת: עומר

שלום בשנים האחרונות אני סובל מכאבי ראש כרוניים , כאשר מדי יום כמעט אני לוקח 2 אופטלגין. כאבים מעל העין שמתפתחים לכאבי ראש חזקים לולא הכדורים שלא תמיד משפיעים. כמו כן מפעם לפעם בתדירות של אחת לשבוע בערך יש לי פתאום כאב חד כמו סכין באמצע הקודקוד. אחרי כדקה שתיים זה עובר ללא צורך בכדורים. בנוסף בחודשים האחרונים מפעם לפעם נרדמות לי לחלוטין האצבעות של יד שמאל ולעיתים כל החלק מהמרפק עד כף היד לאורך כמה שניות ואז זה מסתדר אודה להמלצתכם

09/08/2007 | 21:40 | מאת:

שלום רב הדקירות בקוטקוט הן מסוג נוירלגיה \ לחץ על עצב שיוצא מהחיבור ראש-צוואר , רצוי לבדוק את האיזור , לבצע סידרה של טיפולים פיזיוטרפיים ואם זה ממשיך לשקו טיפול תרופתי מניעתי למספר שבועות או חודשים . לגבי הרדימות הקצרה באמה מבצעים בדיקה EMG , לבירור תקינות העצבים שעוברים במרפק ומונעים תנוחה עם לחץ ממושך על המרפקים . כל טוב