האם בסיטי מוח רואים את כל הראש ? ,ואם יש חלילה ,,

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

30/07/2007 | 23:22 | מאת: 123

שלום האם בסיטי מוח כשעושים רואים את כל הראש ? או רק את המוח ? האם יתכן שיהיו גידולים מחוץ למוח בראש ובסיטי מוח לא יראו אותם ? באיזה בדיקה רואים הכי הרבה מה קורה בעצם בתוך הראש האם מיפוי ? סיטי ? או amr מהי הבדיקה הכי שמגלה דברים ?

05/08/2007 | 20:15 | מאת:

שלום רב לכל בדיקה יש מטרה ואין בדיקה שמאפשרת כל אבחנה . תלוי במה מצפים . אין בדיקה מושלמת אלה בדיקה הקלינית , של הרופא זוהיא בדיקה הכי קרובה למושלם כי שם ניתן לגלות יותר אינפורמציה מאשר בכל בדיקה טכנית אחרת . כל טוב