מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/07/2007 | 19:34 | מאת: דני

שלום אני סובל ממיגרנות זה זמן רב , ולאחרונה התופעה התחילה להחמיר. רציתי לדעת האם הפרמטרים הבאים יכולים להוות טריגר למיגרנה : 1. מסך מחשב 2.מסך טלוויזיה 3.בזמן קריאה גם אחרי שאני מול מחשב או טלוויזיה (בעיקר מחשב) לאחר שעה בערך מתחיל לי התקף מיגרנה. בנוסף לאחר קריאה רצופה של שעה , שעה וחצי , גם כן מתחילה לי מיגרנה. ראוי לציין שנבדקתי אצל רופא עיניים והכל תקין. האם הגורמים הללו ידועים ואפשריים ? תודה מראש

04/08/2007 | 22:39 | מאת:

שלום רב מאמץ עיני ממשוך יכול לגרום למיגרנה , במיוחד חסיפה ממושכת לגירויים של אור , טלביזיה או מחשב. קריאה לא טיפוסית כלל . הייתי חוזרת לרופא העיניים ונוירולוג , במטרה להתאים את העבודה למצב הרפואי ולקת טיפול מונע . כל טוב