ליריקה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/07/2007 | 13:29 | מאת: אתי

בה אני חולת סכרת סוג 2 מזריקה 5 זריקות אינסולין 3 קצרות טווח 2 ארוכות טווח, וסובלת מנרופתיה סוכרתית שמתבטא בכאבים ברגלים צריבה חשמל דקירות. אי תחושה וכאבי באצבעות גם בידיים כמו חשמל שמעתי לאחרונה על תרופה בשם ליריקה, האם היא תעזור והאם היא בסל הבריאות וכמה עולה לחודש (אני בכללית יש לי מושלם) וגם סובלת מיתר לחץ דם ולאחרונה יש לי חלבון בשתן. מטופלת באינסולין ונורמנטין ליתר לחץ דם וסטריטס לחלבון בשתן. תודה על התשובה

04/08/2007 | 22:33 | מאת:

שלום רב את צריכה להתיעץ עם הרופא המטפל. ליריקה הנה תרופה מומלצת כאופציה בכאבים עצביים גם על רקע סוכרת שלא היגיבו ל2 תרופות אחרות . אך לפני ליריקה יש שורה ערוכה של תרופות שהנן בסל למטרה זו . כל טוב