שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/07/2007 | 12:52 | מאת: טל

שלום רב עשיתי בדיקת SPECT מיפוי מוח מודגמת ירידה לא ניכרת וסימטרית בקליטה עד כ2 סטיות תקן באונות הפרונטליות באספקט האינפריורי באזורים 12 11 על שם ברודמן וכן ירידה בקליטה טמפורלית בעיקר באזורים 38 כאמור הירידה בקליטה איננה ניכרת וסימטרית עשיתי את הבדיקה כי אני מרגיש שאני לא בסדר מיבחינה שיכלית ואני בן 28 השאלה שלי היא כזאת האם יכול להיות שיש לי בעיה בכלי דם אפילו שעשיתי CT והיא יצאה תקינה

04/08/2007 | 22:29 | מאת:

שלום לך למרות שההדמיה תקינה והמיפוי לא תקין לחלוטין , אני לא רואה קשר בגיל 28 עם בעיה מנטלית . הייתי ממליצה בדיקה מסודרת נוירולגית , ניתן לשלים את מיפוי עם TCD שבודק את הספקת הדם בתוך המוח \ כמו כן עם בדיקה נוירופסיכולוגית כדי לאבחן נכון את בעיה המנטלית (שיפוט? קשב וריכוז? ) כל טוב