SPECT

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

25/07/2007 | 12:58 | מאת: טל

שלום רב עשיתי בדיקת SPECT מיפוי מוח ורציתי לדעת מה אומרות התשובות ןאם הם תקינות מודגמת ירידה לא ניכרת וסימטרית בקליטה עד כ2 סטיות תקן באונות הפרונטליות באספקט האינפריורי באזורים 12 11 על שם ברודמן וכן ירידה בקליטה טמפורלית בעיקר באזורים 38 כאמור הירידה בקליטה איננה ניכרת וסימטרית

04/08/2007 | 20:38 | מאת:

שלום רב הבדיקה לא תקינה מבחינה כללית , אך משמאות המימצא קשורה לקליניקה , יש "דפקטים " מבניים , לא כל שינוי מהנורמה שווה למחלה . צריך להתיעץ עם הנוירולג שהפנה אותך. כל טוב