כאבי ראש שורפים וחזקים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/07/2007 | 18:26 | מאת: טלית

שלום, אני בת 23 וכבר שבועיים סובלת מכאבי ראש בצד ימין התחילו מאוחרי האוזן עברו לקוגקוד הראש , הם כאבי ראש שורפים כאלה אם את מבינה מה התלונות וכן הולכים ובאים לסירוגין. כשהם תוקפים כאילו נשרף לי משהו בראש. לפני כחודשיים סבלתי מסחרחורות וחוסר שיווי משקל (שקצת משתפרות עכשיו אך עדין קיימות) ועברתי בירור די מקיף שכלל בדיקות רבות כמו סי טי ראש וסי טי עם חומר ניגוד וmri מוח ,והבדיקות יצאו תקינות. שאלתי ממה נובעים כאיבי הראש , ד.א בדיקות דם תקינות. ??? אני לא סובלת ממיגרנות. האם מסוכן??? הרי לא יעשו לי עוד פעם צילומים כמו סיטי וכו', נכון? תודה, האם יכול להיות שיהיה שינוי בסיטי? וmri???? מה לעשות????

01/08/2007 | 10:04 | מאת:

שלום רב לדעתי בחורה צעירה ובריאה לא צריכה לבצע כל כך הרבה צילומים , זה מיותר , כאב כזה מקורו בד"כ בחיבור בים צוואר לראוש עם לחץ מקומי על עצב האוקציפיטלי באותו הצד וסוג הכאב חשוז לנוירלגיה של עצב זה . תבררי את התנוחה שלך בלילה וביום , לבצע תרגילים לשיחרור שרירי הצוואר , כמו כן טיפול אנטיאינפלמטורי מספר ימים מסודר פוטר את הבעיה . את צריכה להבדק על ידי נוירולוג ופיזיוטרפיסט טוב ולא להצתלם או להפש את המחלות הקשות . כל טוב