בירור לגבי טיפול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/07/2007 | 20:47 | מאת: נירית

ד"ר שלום, בהמשך לשאלתי מה- 8/7 19:45 ותשובתך מה- 21/7 הייתי רוצה לדעת איזה טיפול תרופתי היית ממליצה לי למניעה וטיפול בכאבי ראש כרוני. ( אני שייכת למסגרת הצבאית ואין להם כ"כ תשובות עבורי) תודה,

01/08/2007 | 09:28 | מאת:

שלום לך כפי שציינתי קודם חייבים לשלול יתר לחץ דם ובעיה צווארית .כטיפול מניעתי לכאב ראש כרוני יש מספר תכשירים כמו ELATROL,TOPAMAX,CYMBALTA ואחרים לפי מצבך הכללי ובעיות נילוות . את צריכה להגיע לנוירולוג , במסגרת צבא או בית חולים , לקבל את הטיפול הנכון והמלצה לבדיקות עזר . כל טוב