ידים נירדמות בשכיבה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/07/2007 | 01:12 | מאת: רות

שלום. אני יודעת שכשהידים נירדמות אז זה מצב שיש לחץ על עמוד השידרה . ואני עברתי ניתוח קיבוע צווארי ולמרות זאת הידים שלי ממשיכות להרדם במיוחד בשכיבה בשינה .1 אז איך זה לא מסוכן עכשיו שהידים שלי ממשיכות להרדם ?2 בניתוח צריכים לשחרר את הלחץ שגורם להירדמות . אז האם הלחץ לא שוחרר ?3 או שזה מהנזק שכבר נהיה מלפני הניתוח ? 4 האם את מכירה מיקרים שאנשים עברו קיבוע צוארי וידהם המשיכו להרדם וזה לא מצב של סכנה ?

22/07/2007 | 20:57 | מאת:

שלום רב רק בפורום הזה השאלה הזו עלתה מספר פעמים . ניתוח צווארי מבצעים כאשר יש סימנים נוירולוגיים ובד"ד הסימנים מצביעם על נזק שכבר קיים ולא משתפרים עד הסוף עם הניתוח .מטרת הניתוח בעיקר על למנוע החמרה ולא על שיפור סימניים התחלתיים שמופעיים . נוכחות הסימנים לא מסוכנת ולא מצבעה על החמרה . צריך להתרגל לכך ולהמשיך הלה . כל טוב