תחושת גלי חום באצבע קמיצה ביד ימין.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/07/2007 | 11:24 | מאת: יהודית

אני בת 65, מטופלת באלטרוקסין 50מק"ג בגלל בעיות בבלוטת התריס. כמו כן, אני לוקחת כדורי וויטלוקס בגלל נמ"ג(AMD) בעיניים. לאחרונה יש לי תחושות של גלי חום באצבע הקמיצה של יד ימין. האם זה קשור לנוירולוגיה? אם לא , לאיזה התמחות זה שייך ולמי לבקש הפניה? תודה על תשובה מהירה. יהודית.

22/07/2007 | 20:40 | מאת:

שלום רב לדעתי לא צריכים לבקש מהרופא למי לשלוח אותנו אלה צריכים לגשת לרופא עם הבעיה ולתת לו את הקרדיט לשלוח אותנו לכתובת הנכונה . לגביך יתכן שבדיקה נוירולוגית וביצוע EMG יכולים לפטור את השאלה . כל טוב