בעיות זכרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/07/2007 | 18:15 | מאת: ליאור

שלום רב עשיתי בדיקת EEG עקב בעית זכרון,ורציתי לדעת מה זה אומר? פעילות רקע בלתי סדירה אך סימטרית במחצית קדמית: נראית פעילות נמוכת מתח במחצית אחורית:נראית פעילות אלפא בתדירות 10 מ/ש באמפליטודה בינונית הנחסמת בעת פקיחת העיניים. נראית פעילות איטית דיפוזית מסוג תטה בתדירות 4-6 מ/ש באמפליטודה בינונית בנשימת יתר:ללא שינוי בגירוי פוטי:ללא שינוי תודה

22/07/2007 | 20:23 | מאת:

שלום רב מדובר בבדיקה ובמימצאים לא ספציפיים , התרשים סימטרי אף עם איזורים של גלים איטיים , השאלה אם קיימת השפעה תרופתית או שינוי בעירנות בזמן הבדיקה , דברים שיכולים לגרום לגלים איטיים (תטה). שער הדברים תקינים לחלוטין , אין כל חשש להפרעה חשמלית או פירכוסית . לא ניתן לתת משמאות לבדיקה ללא קורלציה עם תלונות וירידה בזיכרון לא מוסברת על ידי כך . חייבים בדיקות נוספות להמשך בירור . כל טוב