מכה בראש השפעתה למוח בזמן שינה והרדמות ידיים .

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/07/2007 | 13:04 | מאת: אלמוני

ראיתי בטלויזיה פרופסור פרץ מומחה לשינה ולפעולת מוח בזמן שינה . אני קיבלתי מכה חזקה בראש ולאחר מכן התחילו להרדם לי היידיים בשכיבה במיוחד בלילה בשכיבה בשינה . לפי הפרופסור פעולת המוח והעברת הזרמים שלו ,, מישתנה בשינה בשכיבה .. האם יתכן שמהמכה בראש השתנה לי משהו במוח ,, שגורם לי להרגיש במיוחד בשכיבה בשינה להירדמות היידיים לגמרי בלילה ? יתכן שזה משהו מהמוח ? מפגיעה בראש ? בתאי המוח ..? שאפילו קשה להבחין בהם ..?

21/07/2007 | 20:06 | מאת:

שלום רב רצוי שנוירולוג יבדוק אותך לפני להוצאי מסכנות שונות , מכה בראש בד,כ גורמת ללחץ על חוט השידרה הצווארי וזה יכול לגרום לרדימות בידיים במצבים שונים . אין לזה כל קשר עם השינה . כל טוב