שיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/07/2007 | 11:33 | מאת: לאה

שלום, רופא השיניים שלי לא מוצא כל בעיה בצילום שיניים, למרות שאני סובלת מכאבים חזקים מאוד באותה השן כבר הרבה זמן. הוא הפנה אותי לאבחון נוירולוגי. מה זה ומה מחכה לי שם? זה כואב? ואם יש אבחון - ומה זה אומר? תרופות? דרך אגב, הכאבים התחזקו יותר עכשיו - לאחר שני טיפולי שורש - אם זה בעיה נוירולוגית אז לא צריך להיות קשר בין טיפול לכאב. לא? הכאבים גם מתעוררים כשהרופא לוחץ על המקום בחניכיים שמעל השן. זה עניין אופייני לבעיה נוירולוגית או שזה מקומי? אני מפחדת ואני מרגישה שאני לא יכולה לסמוך על אף אחד. תוכלו לתת לי כוון בבקשה?

21/07/2007 | 19:49 | מאת:

שלום רב הייתי בודקת אצל רופא שיניים אחר את דעתו בנוסף לבדיקה נוירולוגית . לפי הסיפור אני מסכימה איתך שכניראה קיימת בעיה מקומית אולי דלקתית במקום עם רגישות כצפוי . כל טוב

22/07/2007 | 09:18 | מאת: לאה

תודה. האם תוכלי להמליץ על רופא שיניים שאוכל לפנות אליו? יש הרבה שמות בשוק אבל זהו סיפור כואב שאני נמצאת בו הרבה זמן. אני לא יודעת איך למצוא רופא מקצועי שיוכל להתייחס לכל הסיפור. בתודה מראש! דבר נוסף: בדיקה אצל רופא נוירולוג כואבת? מה מחכה לי שם?

22/07/2007 | 09:18 | מאת: לאה

תודה. האם תוכלי להמליץ על רופא שיניים שאוכל לפנות אליו? יש הרבה שמות בשוק אבל זהו סיפור כואב שאני נמצאת בו הרבה זמן. אני לא יודעת איך למצוא רופא מקצועי שיוכל להתייחס לכל הסיפור. בתודה מראש! דבר נוסף: בדיקה אצל רופא נוירולוג כואבת? מה מחכה לי שם?