קפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

15/07/2007 | 23:57 | מאת: אופיר

שלום אני בן 22..סובל מקפיצות שרירים בכל חלקי הגוף ורעד במאמץ..! בנוסף תחושת הירדמות בגב העליון והצוואר נתפס לי פעמיים בשבוע.. מה זה יכול להיות ממה זה יכול לנבוע..אני באמצע בירור אצל ראמטולוג..שלא איבחן משהו חריג..והניורולוג לא איבחן כלום כי באותו רגע לא קפצו השרירים..בנוסף אני סובל מחוסר יציבות כזאת..ותחושת רעד בראש..בדיקות דם תקינות פרט לברזל גבוהה בדם. עשית מיפוי עצמות תקין. ואי אמ גי ב2006 תקין.. איזה בדיקות עליי לעבור?

21/07/2007 | 19:35 | מאת:

שלום לך השאלה האם יש במשפחה עוד רעד או קפיצות כאלה . ישנם מחלות משפחתיות עם רעד ומיוקלוניות . בודקים רמת הנחושת בדם ושתן , בלוטת הטריס ועוד מספר דברים. אניממצילה להבדק על ידי נוירולוג מומחה להפרעות תנועה בהמשך הדרך כדי לאבחן וטפל בבעיה . יש לברר את התגובה של הרעד לשתיית אלכוהול . האם זה עוזר או לא . כל טוב