דר מריאטה היקרה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

13/07/2007 | 18:51 | מאת: לאה

תודה לך... על תשובתך.. לבנתיים כבר הייתי אצל נירולוג . הבדיקה תקינה.. וכן כל בדיקות הדם.. נשלחתי לסי טי מח..כבר הרגעת אותי שאין קשר לנירופברומטוסיס.בנתתיים קיבלתי טיפול של קלמנברין . ןמרופאת המשפחה קלונקס.אני דיי רדומה מזה.. אני התחלתי לפני חודשיים רסיטל.. אני לא בדכאון. אלא עצובה כחי חיי קשים.. הנירלוג טען להמשיך שבוע ולהפסיק ואז להמשיך עם קלמנברין.ונאמר לי שהכל מחרדה.. כי באמת יש מצב כלכלי קשה ומפוחדת מיום המחר. אני גרושה פלוס 3 ילדים.. לפי דעתך יש סכנה בשימוש בקלונקס.. תודה לך שבת נפלאה אור ואהבה לאה

21/07/2007 | 18:59 | מאת:

שלום רב אני שמחה שמצב הבראיות טוב חבל על החרדות אך אם באמת יש חרדות לא להפסיק רסיטל אלה להמשיך מספר חודשים כזה הטיפול הנכון לחרדה ולא קלמנרבין . כל טוב ובהצלחה