תאים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

13/07/2007 | 18:35 | מאת: טל

שלום בשנים האחרונות אני מרגיש שאני לא בסדר מיבחינה שיכלית וקראתי מאמר שלאנשים בדיכאון יכולים למות תאים עקב הדיכאון האם זה נכון ,והאם יש בדיקה שיכולה ליבדוק אם זה קרה לי גם אני ההיתי בדיכאון ומאותה תקופה אני לא בסדר מיבחינה שיכלית

21/07/2007 | 19:02 | מאת:

שלום רב מצב דכאוני זה מצב שאם ממושך כנירא פוגע בחלקים שונים של המוח אך לא ניתן לראות זה בבדיקות שיגרה . שהדיכאון משפיע על הריכוז והמצב המנטלי עם תופעה של שכיחה ופחות אירגון זה ידוע (PSEUDODEMENTIA ), מצב שהפיך בד,כ לאחר טיפול מכון בדיכאון . אני ממליצה להבדק ולטפל בדיכאון בהקדם ורק לאחר מכן לראות מה נישאר מבעיות המנטליות השונות . כל טוב