כאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

13/07/2007 | 15:36 | מאת: אני

יש לי 10 ימים כאבים חזקים בראש, הובחנתי בחדר מיון כ קלסטר הדק נאמר לי שאני צריך חמצן וכדורים אימפרקס וורפרס אנני יודע מה המינון בחמצן ,כמו כן אם יש תרופה לזה ומתי אמור לפוג כל הבעייה הזאת, וממה זה נובע המחלה הזו. אשמח במהרה לתשובתך! שבת שלום

21/07/2007 | 18:43 | מאת:

שלום לך על סיפורי מיון איני יכולה לתת את הדעת , גם על כך האם האבחנה נכונה או לא, CLUSTER HEADACHE הנו מצב כרוני שצריך טיפול מניעתי בנוסף לטיפול בחמצן (שנותנים אותו בבית חולים ונדיר מאוד במכשיר ביתי במצבים קשים ולאחר אימות אבחנה ) . כל הנכונות וסוג הטיפול מתאימים לאדם לאחר בדיקה והערכה מסודרת ולא באינטרנט . תפנה לנוירולוג לבדיקה ובחירת טיפול זה. כל טוב