ריח של סיגריות לאחר שנים של אובדן חוש ריח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

10/07/2007 | 22:23 | מאת: רוני

מזה 7 שנים אני סובלת מאובדן חוש ריח כמעט מוחלט. הממצא בCT היה של ריריות מעובות וסינוסים מלאים, הומלץ לעשות שאיבת סינוסים. לא נותחתי עד היום. בשבועיים האחרונים אני מריחה כל הזמן מעין ריח של סיגריות בכל מקום שהוא, כשאין שום סיגריה בסביבה. האם זה מעיד על בעיה במרכז האחראי על הרחה במוח? מה כדאי לעשות?

21/07/2007 | 10:25 | מאת:

שלום רב תחושת ריח דימיוני יכולה להצביע על הולוצינצית ריח שזה דבר מחייב בירור נוירולוגי . אך אם זה על רקע פגיעה מקומית ברירית האף על רקע מחלות דלקתיות אין לכך הרבה חשיבות . אני ממליצה לעבור 2 הבדיקות מסודר כולל אאג ונוירולוגית , כמו כן יש לציין שיש מחלקות אאג , כמו בבית חולים וולפסון (ד"ר רוט) שמתמחות באיבחון הפרעות ריח מכל הסוגים . כל טוב