בלוטת התריס וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/07/2007 | 06:43 | מאת: ריקי

שלום רב. לפני כחודש אובחנה אצלי דלקת בבלוטת התריס, לפני כשבועיים התחיל חום (38 מעלות) כל יום בערב מלווה בכאבי ראש עזים בראש מאחורה (מעל העורף). לחץ הדם תקין, שום תרופה לא עוזרת להקלה. נוירולוג עשה בדיקה סטנדרטית ואמר שאין לי בעיה במוח ונתן לי כדור נוגד דכאון להקלה. הכדור לא עזר.לאן עלי לפנות, מצבי לא טוב. הדלקת מטופלת. האם יש קשר בין הדלקת לכאבים הבלתי נסבלים? אודה על תשובתך. ריקי

17/07/2007 | 09:08 | מאת:

שלום לך כאבי ראש עורפיים אינם שורים לבלוטה אך אם יש גם חום מלווה שלא מגיב לטיפול רגיל לאחר מספר ימים צריך לגשת לבדיקה חוזרת בשאלה על מנינגיטיס ויראלית או אחרת וביצוע ניקור מותני באישפוז . כל טוב