שאלה ועזרה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/07/2007 | 02:02 | מאת: עמיר

שלום רב אני בן 29 לפני כ4 שנים נפלתי ונחבלתי בראש . ומלפני כמה חודשים התחלתי או התגבו הכאבים שאל הראש והתחלתי להיות עצבני יותר מדי ופחד גם כן יש ולפעמים חלומות על האירוע וחוסר שינה . שאלתי לכבודך1. תלונתי קשורות לחבלה בראש שלי . 2.בדיוק לא יודיע מה מפחית ומה מגביר כרב הראש {האם זה שמפחית כשאני מדבר עם אנשים או מסתקל על טלויזיה או עוסק במשהוא } {והאם זה שמגביר כשאני חושב יותר מדי ומפעיל מחשבותי או להקשיב טוב לדברים.} מה יש עוד מפחית או מגביא כאבי הראש. מבקש מכבודך לענות על שתי השאלות ומואד מודה לך .

17/07/2007 | 09:06 | מאת:

שלום לך לאחר טראומת ראש יש לפעמים תסמונת פוסטטראומטית שמתפתחת אך לא לאחר 4 שנים אלה מוקדם יותר , וזה יכול לכלול חלומות על האירוע , אי שקט , עצבנות , הפרעות שינה וכאבי ראש . אך יש גם סיבות אחרות שיכולת לגרום או להחמיר תופעות אלה . לכן צריך להבדק ולראות אם יש את כל בירור הדרוש כדי לקבל תשובה סופית . יש גם טיפול תרופתי לכל התלונות וחבל לא לטפל בזה מוקדם וטוב . כל טוב