כאב ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

07/07/2007 | 19:57 | מאת: ליאת

אני בת 47. אתול חשתי בטשטוש דאייה בעיין אחת נימול ב2 כפות הידיים ובלבול של מס שניות בדבור. אחכ עאב ראש חזק מלווה בעייפות. היום חזר כאב הראש עם טשטוש ראייה (ללא נעמול ובלבול)ואחכ כאב ראש ועייפות. זה קרה לי לפני מס חודשים ורופא המשפחה אמר שזה קלאסי למיגרנה......... האם זה אכן כך?? האם תמליצי בדיקה ניאורולוגית?? אם כן איזו??

13/07/2007 | 16:53 | מאת:

שלום רב צריכים מספר התקפים של כאבי ראש כדי לדבר על מיגרנה . ברפואה שום דבר לא תמיד ממש "קלאסי " בגלל הווראיביליות שבין האנשים . לכן צריך כן להבדק על ידי נוירולוג ולאפשר לו לפי הבדיקה למצאו שם לבעיה . כל טוב