אפלפסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

04/10/2006 | 18:45 | מאת: רובא

שלום רב אני בת 29 אמא לשני ילדים אפלפטית מגיל צעיר מאוד במשך תקופת הטיפול קיבלתי כדורי DEPALEPT 200 מ"ג פעמיים ביום ולאחר מעקב עבר להיות פעם ביום לפני שני ההריונות שלי הפסקתי את התרופה ולאחר הלידה השניה אני כבר לא מטופלת בכדורים מזה שנתיים היום אני מעוניינת בהסרת שיער בלייזר רציתי לקבל ייעוץ אם ניתן הדבר הזה או לא בכבוד רב רובא

11/10/2006 | 14:00 | מאת:

שלום רב אין כל קשר בין מחלת האפילפסיה לבין הפעולה שאת רוצאה לבצע , את יכולה להמשיך תחת טיפול הנוכחי ולהיות את החיים עם מגבלות מינימליות בברכה